Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Please Hellllpppp Meeeeeeee.......


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:
Please Hellllpppp Meeeeeeee.......


Good day friends, I am from South America and I have a problem

I have a GSXR 600 K6 and does not work at idle and when accelerating between 2000 and 4000 rpm has a very large yield drop. With the
healtech scanner does not appear  EFI failures. Experiencing a bit I found that disconnecting the air hose from the IAP sensor but not disconnecting cables, my bike works very smooth. However when mounted on the street and accelerate failure between 2000 and 4000 rpm continuous present. Got a GSXR 750 K6 and was able to swap the ECU and the ECU both of my GSXR 750 600 is doing very well and the ECU 750 with my 600 has the same fault that my bike. So I think the ECU of my bike that I damaged. My question is .... can I fix that with a power comander or Healtech FI Tuner PRO?? since the ECU are very expensive. Thank you very much for your time and sorry for my bad English, I'm using google translator



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Have you tried to replace ignition coils? I had same issues in the past, & it works...



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

Hi dreadkid, thanks por answer, i didnīt try really but with te other one ECU my bike is doing very well and have no problem, so i think the trouble is the ECU

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 350
Date:

Check faultcodes by FI light also to be sure... If none:
Try a full erase and reflash before buying new ecu.

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard