Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: No Live Data on Data Logging or Diagnostics. ECU Editor


Member

Status: Offline
Posts: 9
Date:
No Live Data on Data Logging or Diagnostics. ECU Editor


As the subject reads.

This is on a super charged GENII dragbike and the wiring harness has been made using all OEM sensors, and primary and secondary injectors, Wide Band O2 with a WegoIII bypassed in ecu as HOX sensor off and Wide Band Option NOT checked. NO LIGHTS, Kickstand, TOS resistor bypassed. 

I can flash the ECU in flash mode, when in data mode I get Green light,  modem intialized all data comms closed. NO TPS nothing. I worked with Greg numerous emails, and phone still nothing. we checked signal voltage for SDS and checked good, contunity on all ecu editor wires to ecu checked good. Even bought a new interface since thats the was the onlything left. NOPE.. still same thing... Please help I would like to see the data or even possible faults and errors... Ohh and when I connect the factory OEM gauage assembly up I get all systems ready to go, gear position etc.

Greg said something about a headlight needs to be in the circuit in order for the SDS to work with the ECU editor.. headlight is not an option on this all out dragbike..

 

 

Also.. Does the ecu go into a fault mode shutting down the injectors in higher RPM?

I am having lean conditions on the dyno around 8500rpms.... Not fueling system. onlything I can think of is the ecu is going into a safe mode?

 



__________________
Yankee
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard