Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: 2 step rev limiter


Guru

Status: Offline
Posts: 2338
Date:
RE: 2 step rev limiter



Glad to hear !!!


__________________

When asking a question, you can also consider posting it to facebook:

http://www.facebook.com/ecueditorcom



Guru

Status: Offline
Posts: 1344
Date:

went to the track today to test and there is a bug with the 2 step, when you edit it and save ,re-open file it defaults back to 11,900....and not what you edited and saved...i will report this on bitbucket....thanks....



__________________

09 busa.????? now what....still got what it takes.......!

I got what you need...!
www.poweredbyford.com

www.marc@poweredbyford.com

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

stocker wrote:

 

went to the track today to test and there is a bug with the 2 step, when you edit it and save ,re-open file it defaults back to 11,900....and not what you edited and saved...i will report this on bitbucket....thanks....

 



Strange bug, I reproduced it. The code around NTCLT acquisition seems correct and running through the vb debugger the bug disappears..... too late for me now.

 



-- Edited by ballad2 on Monday 10th of January 2011 12:10:37 AM

-- Edited by ballad2 on Monday 10th of January 2011 12:11:55 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1344
Date:

yea ballard, so used to this, i created a new .bin with the newest version, edited my mapped fuel map, re-created all of the other changes, in which i have been using for a year, or longer, and it still did not work correctly, last friday it was working correctly...v.54 or so...it seems to be with the latest version.....been flashing for a long time and know that i checked several times....?

__________________

09 busa.????? now what....still got what it takes.......!

I got what you need...!
www.poweredbyford.com

www.marc@poweredbyford.com

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1247
Date:

Looks like PetriK got it fixed as of 2.5.1.22

The man is amazing. I don't think he ever sleeps...

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1344
Date:

petrik rocks......!...no biggie for me racing season started for us in fla today, i will test this friday......at the track.....before that i will test on the street....ooops..(i mean in an controlled enviroment).....:)........the track was packed..........2 runs in 8 hrs......:(

__________________

09 busa.????? now what....still got what it takes.......!

I got what you need...!
www.poweredbyford.com

www.marc@poweredbyford.com

 



Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Can u e mail me version for the 2 stept please. flirt4uto@aol.com  thanks.



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 32
Date:

Hi guys is it possible to have the off and on feature in the gen2 clutch in ignition map like in romraider.
we have a turbo bike that isnt liking the the delay in ingnition on and off.
thanks
Shannigan

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 26
Date:

Any of the Turbo guys using the 2-step feature?

If so, where do you start on the slew rate?

Activation?
Gear 1?
Gear 2?
Gear 3-6?

SWB bike, what RPM did you start with the 2-step?

Thanks!

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1247
Date:

I use the 2 step, but not the rate control.

No one is going to be able to tell you where to start, you are going to have to figure it out for your specific application. Gearing, clutch setup, weight, power delivery, traction, etc are all going to influence how you can launch the bike.

Unless you are very comfortable with tuning and with riding this bike without the extra "features", I wouldn't mess with the 2-step or the advanced rate controls at all.

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 26
Date:

I did some testing on the 2-step last week and it works fine.  However, is there an issue with the shift light or slew activation when using boost-by-gear controls?

The boost by gear settings didn't work when the 2-step and shift light were active?



__________________
eDs


Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

I cant get shiftlight to work with slew rate and quickshift. When quickshifting it double cuts. Any idea?

__________________
eDs B-King 2008
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard