Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: new problem, this tme with renesas :D


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:
new problem, this tme with renesas :D


or at least i think thats where the problem lies lol, another day off work means another day tinkering with the bike. I've finally managed to get ECU editor and Renesas FDT to play nicely together, but I have run into a new problem, this time revolvng around a boot failed message (error code 15024 if it helps?) when i attempt to actually flash the ecu, anybody out there run into this one before? Any help would be greatly appreciated :)



__________________
GSX1300RZ Supercharged Cagiva Mito125/Honda CR500 hybrid


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

just incase someone else out there has had this problem, I did some reading around and it appears my issue is with trying to 'bench' flash, cant confirm this yet, gonna make up a piggy back harness to try it on the bike and see what happens...

__________________
GSX1300RZ Supercharged Cagiva Mito125/Honda CR500 hybrid


Guru

Status: Offline
Posts: 964
Date:

It is not bench flashing that is your problem. 15024 error means that FDT found a working com port but got no reply from the ECU.

Possible problems with your cable are

TX RX wired backwards

FWE pin not 5V

No 12V power to ECU




__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1247
Date:

Yeah, I have seen that error many times over the years....

As RR noted, check all of those things, check the switch on your interface if applicable, check to be sure all of your wiring is mechanically sound.



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard